Specialistisch onderhoud voor Volkswagen en Audi
Chiptuning voor bijna alle merken
Chiptuning 4.0TFSI V8 biturbo
Chiptuning voor de Audi 4.0TFSI V8 biturbo motoren tot maximaal 700pk en 900Nm & verhogen snelheidsbegrenzer indien gewenst.
Deze fantastische nieuwe motor is het gevolg van downsizing bij de S/RS modellen, maar zeker niet in de negatieve zin van het woord.

De Biturbomotor heeft heel even nodig om de turbo's op te spoelen, maar dan gebeurt er ook wel iets, niets kan op tegen de beleving van een turbomotor, een forse duw in de rug is in de standaard setting al prettig, maar na het tunen een ware sensatie.

De motor blijft meedogenloos door accelereren, het koppel van naar wens 700-900Nm blijft tot het schakelmoment ongekend hoog, het vermogen dat piekt op 700pk zorgt voor een versnelling die blijft verbazen.

Wij adviseren een maximaal koppel van 800-850Nm om de automaatbak niet te zwaar te belasten, maar voor race-toepassingen is 950Nm haalbaar.

Deze aanpassing neemt 2 dagen in beslag, u kunt van ons een gratis leenauto meenemen. De prijs is slechts 1250,-, geen stages, 1 prijs voor de maattuning die u wenst. Wilt u een uitdraai van de vermogensmeting vooraf en naderhand dan kost dit 99,- extra.

Image